29 September 2009

srecom, srecan utorak

Evo ga utorak!!!
Ujutru smo sa klubom isli na neki sportski sistematski pregled! To je inace za proveru naseg zdravlja i sigurnost za nas dalji razvoj, energiju i ostalo! Nije ( naravno ) bilo bolno!!! Samo najobicniji pregled!!!
U skoli ...... pa sad!!! Dosadno kao i svaki put! Dobila sam tri petice!!! Iz nemackog, matematike i muzickog!
Na fizickom se nismo smarali kao i juce!!! Bilo je mnogo bolje... Radio je ko sta hoce.... Naravno odmor pre fizickog je najbolji i najvise ga volim jer se stalno slikamo i nesto smisljamo!
A poslednji cas tj muzicko je bio stvarno odlican.... Posto mi stalno i svuda pricamo, naravno moramo i na muzickom : ) Toliko smo se danas smejale Tea, Sara i ja..... :))))))))) To je stvarno bilo jako smesno... Bilo je tu raznih smesnih prica, ali je ova posebna.
Posto je Tea na fizickom bila u dzesikama ona je posle casa ostala takva... Zaboravila je da obuce farmerice, ili nije htela da ih obuce, ne znam sta se tacno desilo, ali sve u smemu je ostala u dzesikama! Jedno 10, 15 min pre kraja posledjeg casa ( tj muzickog ) Tea se toga setila... Posle smejanja ( jos od neke druge odvale ) Tea je spakovala instrument i videla da su joj u torbi farmerice... Uzela ih je sela na stolicu i tako preko zvega pocela da ih oblaci... Nastavnica je gledala, Sara i ja smo se smejale a ona nista nije kontala!!!Oblacila ih je najnormalnije. Nastavnica je sve vise i vise gledala u nju, tj savijala je glavu ka dole! Sara i ja govorimo: " Tea, Tea, Tea ", a ona nista! Kada smo joj poslednji put rekle :"Tea" ona je pogledala u nas, a zatim u nastavnicu! Svi su poceli da se smeju..................... :)))) Pa cak i nastavnica ( msm ona se stalno smeje kada i mi ali... ) ! Rekla joj je da ih navuce i pitala je zasto nije pitala da li sme da izadje do wc-a i da ih obuce!!! ...............................
( to je samo jedna smesna stvar u toku ovog casa, a bilo ih je .......... mnogooooo! )!
Posle casa naravno kuci. Jos malo napolje i onda unutra i spremanje za novi suncani dan :)
Pozdravljam vas do sutra!


No comments:

Post a Comment